ČRNUŠKA REZIDENCA

Ljubljana, Bežigrad

Description of the real estate

Na odlični lokaciji v osrčju Črnuč, se gradi luksuzen in arhitekturno dovršen vila blok z 3-mi sodobno zasnovanimi stanovanji večje površine. Privlačna lokacija nedaleč od mestnega središča in v bližini vse potrebne infrastrukture, ponuja visoko kakovost bivanja posamezniku, paru ali družini. Stanovanja so namenjena izbranim kupcem, željnim arhitekturne dovršenosti, kakovostnih materialov in neposrednega stika z naravo.STANOVANJANa voljo so 3 sodobno zasnovana stanovanja, ki jih odlikujejo funkcionalni tlorisi z učinkovito izrabo prostorov. Stanovan...

Na odlični lokaciji v osrčju Črnuč, se gradi luksuzen in arhitekturno dovršen vila blok z 3-mi sodobno zasnovanimi stanovanji večje površine. Privlačna lokacija nedaleč od mestnega središča in v bližini vse potrebne infrastrukture, ponuja visoko kakovost bivanja posamezniku, paru ali družini. Stanovanja so namenjena izbranim kupcem, željnim arhitekturne dovršenosti, kakovostnih materialov in neposrednega stika z naravo.

STANOVANJA

Na voljo so 3 sodobno zasnovana stanovanja, ki jih odlikujejo funkcionalni tlorisi z učinkovito izrabo prostorov. Stanovanja imajo odprt pogled na zelene površine, ob sončnem dnevu pa lahko vidite tudi Ljubljanski grad. 

PARKIRANJE

Objekt bo podkleten s skupno garažo. Vsakemu stanovanju pa bosta pripadali eno do dve parkirni mesti v garaži in parkirno mesto ob stavbi.

Odkrijte svoj novi dom, ki bo vam in vaši družini omogočal umirjeno bivanje in sprostitev v sožitju z naravo, hkrati pa boste blizu centru dogajanja poslovnega sveta, kulinarike in nočnega življenja.

Stanovanja bodo vseljiva predvidoma poleti 2022.

Vabimo vas, da nas pokličete za več informacij ali dogovor za ogled!

Obveščamo vas o projektu ČRNUŠKA REZIDENCA. Vsi objavljeni podatki o projektu so zgolj informativne narave. Nakup posameznih stanovanjskih enot bo mogoč po pridobitvi pravnomočnega gradbenega dovoljenja in po sprejetju notarsko overjenih splošnih pogojev. 

Show more

Real estates

Internal identNo.SignAreaArea netStatusGround plan
PS30542MV1Apartment, 4,5-room187.14 m2Availablex
PSM30542MV2Apartment, 4,5-room184.06 m2Availablex
PS30543MVV3Apartment, 4,5-room176 m2Availablex

Agent\is contact

Miha Vesel

Contact agent