MIVKA

Ljubljana, Vič-Rudnik

Description of the real estate

Na eni izmed najbolj iskanih lokacij v Ljubljani, v Trnovskem predmestju, bodo letos pričeli z gradnjo 4 prestižnih stanovanjskih enot, ki se bodo nahajale v dveh enakih dvostanovanjskih hišah.

Objekta se bosta nahajala v mirnem predelu Ceste na Loko, v slepi ulici, umaknjeno od bližnjih prometnih ulic, a kljub temu v neposredni bližini mestnega jedra, infrastrukture, rekreacijskih površin in uvoza na avtocesto.

Stanovanja »MIVKA« so projektirana moderno, z izborom najboljših tehnološko naprednih materialov in upoštevanjem najnovejših smernic v projektiranju in gradnji za osveščenega uporabnika.

Objekta bosta montažna, zgrajena iz masivnih lesenih CLT plošč. Križno lepljene lesene plošče (CLT - cross laminated timber) so eden najsodobnejših polizdelkov za gradbeništvo. Prednosti lesene masivne hiše, zgrajene iz CLT plošč so v hitri in kvalitetni gradnji, omogočajo izvedbo konstrukcijsko in arhitekturno zahtevno izvedbo objektov, ni deformacij zaradi vlage, omogočajo veliko trdnost in togost, visoka stopnja požarne in potresne varnosti, konstrukcija je lahka in kompaktna, energijsko visoko učinkovit material zagotavlja nizke stroške ogrevanja in hlajenja.

Dva samostojna objekta bosta vsebovala skupaj štiri duplex stanovanja z razkošno bivalno površino cca. 160m2. Poleg tega bo imelo vsako stanovanje po 2 terasi, v skupni površini cca. 50m2. Pritlični enoti bosta imeli tudi lastniško zelenico.

Vsaka enota ima velik dnevno bivalni del (58-60m2), glavno spalnico s kopalnico, 2 ali 3 dodatne spalnice s svojo kopalnico, delovni prostor, toaletne prostore za dnevno uporabo in goste, uitily in shrambo. Vsi prostori bodo zelo svetli in zračni.

Vsaka enota ima svojo ločeno kolesarnico v pritličju objekta.

Parkirna mesta bodo lastniška pred objektom.

Izvedeno bo toplovodno ogrevanje objekta, preko etažnih kondenzacijskih plinskih kotlov. Ogrevanje bo talno, predviden je tudi sistem hlajenja. Vsa stanovanja bo odlikovala kakovostna zaključna obdelava z izbranimi materiali.

Predviden pričetek gradnje: poletje 2021

Predviden zaključek gradnje: do konca leta 2022

 

O projektu vas obveščamo zgolj informativno. Gradbeno dovoljenje je v fazi pridobivanja in sprejemamo nezavezujoče rezervacije. Nakup stanovanj bo možen po pridobitvi pravnomočnega gradbenega dovoljenja in po sprejetju notarsko overjenih splošnih pogojev prodaje.

 

Vabimo vas, da stopite v stik z nami in rezervirate svoje novo stanovanje. Z veseljem smo vam na voljo za več informacij.

Show more

Agent\is contact

Mojca Erčulj

Licenca: 02138

Contact agent