SOSESKA MED KOSTANJI

Ljubljana surroundings, Domžale

Description of the real estate

V Ihanu pri Domžalah je v izgradnji Soseska med Kostanji, v kateri bo v dveh večstanovanjskih objektih na voljo skupno 16 stanovanj. Objekta bo odlikovala klasična opečna gradnja s kvalitetnimi materiali, funkcionalnimi tlorisi ter energetska varčnost.

Objekta bosta imela 3 etaže: pritličje, prvo in drugo nadstropje. Stanovalcem bo na voljo dvigalo, kolesarnica in otroško igrišče.

Kritina na objektih je Sika (po sistemu Sika izvedeni vsi detajli), na ravni strehi bo funkcionalni tehnični del, namenjen postavitvi zunanjih enot klimatov in zunanjih enot toplotnih črpalk. Vsako stanovanje bo imelo svojo toplotno črpalko (zrak/voda) za talno ogrevanje in hlajenje.

Stanovanja bodo imela vgrajena 3-slojna PVC okna iz dvobarvnih profilov, zunaj v barvi naravnega lesa, znotraj bele barve. Vhodna vrata stanovanj bodo protivlomna in protipožarna, notranja vrata pa bodo lesena. Balkonske ograje in ograje francoskih balkonov bodo iz prozornega kaljenega in lepljenega stekla ter zunanje žaluzije na elektro pogon. Talne obloge v stanovanju bodo v parketu, v kopalnicah pa v keramiki.

Stanovanja odlikujejo steklene površine, ki nudijo veliko naravne svetlobe ter funkcionalni tlorisi. Lokacija nudi hiter dostop do Ljubljane (cca 19 km), avtocestni priključek je oddaljen 2 km, Domžale so oddaljene cca. 2,5 km. Na voljo je tudi infrastruktura, ki se nahaja v neposredni bližini. Osnovna šola je oddaljena cca. 200 m, trgovina cca. 200 m, športni park cca. 100 m.

Vljudno vabljeni na ogled.

Show more

Real estates

Internal identNo.SignAreaArea netPriceStatusGround plan
PS57AŽA-S7Apartment, 4-room122.5 m292.1 m2Occupiedx
PS58AŽA-S8Apartment, 5+ room128.9 m298.5 m2447.120 €Availablex
PS56AŽS8Apartment, 5+ room128.9 m298.5 m2447.120 €Availablex

Agent\is contact

Simona Hribar

Licenca: 00355

Contact agent