BARJANKA

Ljubljana, Vič-Rudnik

Opis nepremičnine

Večstanovanjski objekt "Barjanka" se bo nahajal na edinstveni lokaciji na območju Trnovskega predmestja, tik ob naselju Murgle. Le streljaj od mestnega jedra a kljub vsemu v zelo mirnem predelu, neposredno ob PST-ju in uvoza na AC priključek. Lokacija ponuja obilo možnosti preživljanja časa v naravi. V bližini se nahajajo šola, vrtec in številne trgovine…Arhitekturna zasnova "Barjanke" je moderna, napredna in visoko kakovostna. Razdeljena je v dve lameli. V prvi lameli se bo nahajalo 7 stanovanjskih duplex enot, površin od 82&...

Večstanovanjski objekt "Barjanka" se bo nahajal na edinstveni lokaciji na območju Trnovskega predmestja, tik ob naselju Murgle. Le streljaj od mestnega jedra a kljub vsemu v zelo mirnem predelu, neposredno ob PST-ju in uvoza na AC priključek. Lokacija ponuja obilo možnosti preživljanja časa v naravi. V bližini se nahajajo šola, vrtec in številne trgovine…

Arhitekturna zasnova "Barjanke" je moderna, napredna in visoko kakovostna. Razdeljena je v dve lameli. V prvi lameli se bo nahajalo 7 stanovanjskih duplex enot, površin od 82 m2 – 108 m2 z ložami in atriji, obrnjenimi proti Murglami. V drugi lameli se bo nahajalo 11 stanovanjskih enot; v drugi in tretji etaži, površine od 64 m2 – 93 m2, v peti etaži pa tri stanovanja med 64 m2 - 145 m2 neto bivalne površine.

Parkiranje bo urejeno v kleti objekta. Prav tako se bodo tam nahajale tudi shrambe za vsa stanovanja. Na skrajnem robu naselja so predvidene zelene površine z otroškimi igrišči ter kolesarnica.

Izvedeno bo toplovodno ogrevanje objekta. Vir grelne energije predstavlja stenski kondenzacijski plinski kotel, ki je nameščen v kotlovnici v kleti stopnišča Lamele A.

Vsako stanovanje je priklopljeno na razvod ogrevanja objekta preko ogrevalne vertikale v posameznem stopnišču. Predvideno je merjenje porabljene ogrevalne energije za vsako stanovanje preko kalorimetra. Za ogrevanje stanovanj je predvidena vgradnja talnega gretja. Prav tako je predviden je sistem hlajenja bivalnih prostorov s split hladilnimi napravami

Vsa stanovanja bo odlikovala kakovostna zaključna obdelava z izbranimi materiali. Stanovanja bodo izvedena z velikimi terasami, prostornimi atriji ter svetlimi in zračnimi dnevno bivalnimi prostori.

Predviden pričetek gradnje: marec 2021

Predviden zaključek gradnje: junij 2022

Projekt ima pridobljeno gradbeno dovoljenje in je v fazi sprejemanja splošnih pogojev. Stanovanja se bodo prodajala »Na ključ«. Rezervacije za nakup stanovanj že sprejemamo. Podpis prodajne pogodbe bo možen po sprejetju notarsko overjenih splošnih pogojev prodaje stanovanj. Vsi objavljeni podatki o projektu so zgolj informativne narave.

Vabimo vas, da stopite v stik z nami in rezervirate svoje novo stanovanje. Z veseljem smo vam na voljo za več informacij.

 

Prikaži več

Kontakt agenta

Nataša Osojnik

Licenca: 02403

Kontaktirajte agenta za ogled