BEŽIGRAJSKI TROJČEK

Ljubljana, Bežigrad

Opis nepremičnine

Stanovanjski kompleks Bežigrajski trojček je načrtovan v neposredni bližini Športnega parka Triglav, na križišču Samove in Podmilščakove ulice. V sklopu projekta je predvidena gradnja treh objektov, ki bodo skupaj vsebovali 90 stanovanj. Ponudba stanovanj je raznolika, saj bodo na voljo garsonjere, eno- do trisobna stanovanja s površinami od približno 39 do 73 m2 neto bivalne površine, kar omogoča prilagodljivost glede na potrebe bodočih stanovalcev.

Stanovanjski kompleks je zasnovan z namenom zagotavljanja kakovostnega bivanja in udobja za lastnike. Prostori v stanovanjih so premišljeno oblikovani s poudarkom na funkcionalnosti in uporabnosti. Vsak objekt obsega šest etaž, pri čemer se na vsaki etaži nahaja 6 ali 7 stanovanj, v vrhnji etaži pa se nahajajo 4 stanovanja.

Vsako stanovanje ima predvideno prostorno odprto ložo, ki bo omogočala uživanje na prostem.

Lokacija projekta nudi številne prednosti. Zaradi bližine Športnega parka Triglav in Parka Šiška bodo prebivalci imeli enostaven dostop do športnih aktivnosti, rekreacije in možnosti sprostitve v naravi.

Poleg tega je okolica opremljena s trgovskimi centri, šolami, vrtci in drugo infrastrukturo, kar bo prispevalo k udobnemu in praktičnemu načinu življenja.

Pravnomočno gradbeno dovoljenje je že pridobljeno in gradnja  kompleksa Bežigrajski trojček se je pričela spomladi 2023, pričakuje pa se, da bo gradnja končana konec leta 2024.

Ta sodoben in udoben stanovanjski kompleks je idealna izbira za tiste, ki si želijo mirnega okolja za domovanje, obenem pa želijo imeti vse prednosti mestnih storitev in rekreacijskih možnosti v neposredni bližini.

Predviden začetek gradnje: pomlad 2023

Predviden zaključek gradnje: konec leta 2024

Za objekt je že pridobljeno gradbeno dovoljenje in sprejeti splošni pogoji prodaje.

Vabimo vas, da stopite v stik z nami po telefonu na št.: 030 256 000 ali nam pišite na novogradnje@ljn.si . Z veseljem smo vam na voljo za podrobnejša pojasnila.

 

 

Prikaži več

Kontakt agenta

Sara Jamnik

Licenca: 02438

Kontaktirajte agenta za ogled