facebook pixel

FLUVIA

Ljubljana, Bežigrad

Opis nepremičnine

Obveščamo vas, da v Spodnje Črnuče prihaja nekaj svežine, ki jo bo vnesel simpatičen manjši objekt Fluvia. Objekt bo lociran ob Šlandrovi cesti in Cesti 24. junija.

V večstanovanjski stavbi Fluvia, katere ime izhaja še iz časov Rimljanov, bo 22 stanovanj, ki bodo razporejena preko šestih etaž. Izbirali boste lahko med dvosobnimi in trisobnimi stanovanji, ki imajo atrij, ložo ali teraso. 

  • 22 stanovanj
  • 13 dvosobnih stanovanj in 9 trisobnih stanovanj
  • 3 atrijska stanovanja
  • 3-je penthousi

Izmere stanovanj se gibajo od 44-67m2 neto notranje kvadrature. 

Stanovanjem bo pripadalo eno parkirno mesto, možen pa bo dokup ali najem dodatnih parkirnih mest v dvojni garaži, kjer je skupno predvidenih . Stanovanja imajo panoramska okna z izhodom na lože, zasnova stanovanj je moderna, ogrevanje je talno, predvideno je tudi lokalno prezračevanje in predpriprava za klimatske naprave.

Objekt je zasnovan energetsko učinkovito in predvideva trislojno zasteklitev z zunanjimi senčili na električni pogon.

Stanovanjem pripadajo tudi shrambe v povprečni izmeri 5,40m2, kolesarnica v pritličju ter otroško igrišče z urejenim parkom. Objekt bo imel 39 parkirnih mest v kleti objekta in 5 zunajih parkirnih mest. 

 

LOKACIJA:

Lokacija gradnje je v Spodnjih Črnučah, natančneje med Šlandrovo ulico in Cesto 24. junija. Grafični prikaz lokacije boste našli v predstavitvenem katalogu, ki ga prilagamo v priponki.

 

PREDVIDEN ZAČETEK in KONEC GRADNJE:

Za objekt se trenutno pridobivajo soglasja in gradbeno dovoljenje.

Predviden začetek gradnje je letos v poletnem času, predviden zaključek gradnje pa konec leta 2022.

 

REZERVACIJE:

O projektu vas trenutno obveščamo zgolj informativno, vodili bomo nezavezujoče/neplačljive rezervacije po vrstnem redu. Uradna prodaja bo lahko stekla, ko bo za projekt izdano pravnomočno gradbeno dovoljenje in pripravljeni notarsko overjeni splošni pogoji prodaje. O tem boste obveščeni sproti.

Za več informacij nas kontaktirajte na fluvia@ljn.si.

O projektu vas obveščamo zgolj informativno. Gradbeno dovoljenje je v fazi pridobivanja in sprejemamo nezavezujoče rezervacije. Nakup stanovanj, ki bodo zgrajena konec leta 2022 bo možen po pridobitvi pravnomočnega gradbenega dovoljenja in po sprejetju notarsko overjenih splošnih pogojev prodaje.

 

Prikaži več

Kontakt agenta

Sara Jamnik

Kontaktirajte agenta za ogled