POSEST GOLO BRDO

Ljubljana okolica, Medvode

395.000,00€

Opis nepremičnine

Na mirni in prijetni lokaciji ob gozdu, v urejenem naselju individualnih hiš Golo Brdo v občini Medvode se bo v začetku leta 2024 pričela graditi "Posest Golo Brdo", ki jo bo sestavljalo pet individualnih hiš, skrbno zasnovanih za ustvarjanje idealnega bivalnega okolja. Hiše bodo zgrajene do III. podaljšane gradbene faze, ki vključuje zunaj dokončan objekt ter ozelenitev okolice.

Bruto površina hiš bo znašala 232,50 m2, ki se bo raztezala v dveh etažah, vsaka od pa hiš bo stala na zemljišču v izmeri 400,00 m2.

Dnevni prostori v spodnji etaži  bodo vključevali kuhinjo, jedilnico ter prostorno dnevno sobo z izhodom na teraso in vrt, glavno spalnico z garderobno sobo in kopalnico, WC, utility/shrambo ter prostor za kurilnico.

Zgornja etaža bo namenjena spalnim prostorom, ki vključuje glavni vhod z garderobo, dve otroški sobi z balkonom in dostopom do terase ter kopalnico. V zgornji etaži se bo nahajala tudi garaža, v kateri bo prostor za dva avtomobila.

Vsaka hiša je oblikovana z mislijo na prefinjen življenjski slog, ki združuje estetiko lesa, stekla in naravne svetlobe s sodobnimi udobji. Notranjost in zunanja okolica sta skrbno načrtovani, da ustvarjata harmonično ravnovesje med bivanjem in naravo.

Hiše bodo klasično grajene, medetažna plošča iz AB konstrukcije, stene bodo izdelane iz kombinacije AB konstrukcije in Itong zidakov. Fasada 20 cm TI, končna obloga bo tankoslojni omet v spodnji etaž in les v zgornji etaži. Okna bodo lesena.

Lokacija Posesti Golo Brdo je zelo priročna, ponuja popolno kombinacijo luksuznega bivanja, sodobnega udobja ter enostavnega dostopa do vse potrebne infrastrukture, ki se nahaja v bližini. Prav tako je v bližini na voljo obilo možnosti za sprostitev in rekreacijo v naravi.

Možna bo tudi izdelava "na ključ". Cena bo odvisna od obsega, zahtevnosti ter želja bodočega kupca.

Predviden začetek gradnje: pomlad 2024

O projektu vas obveščamo zgolj informativno. Gradbeno dovoljenje je v fazi pridobivanja. Nakup hiš bo mogoč po pridobitvi pravnomočnega gradbenega dovoljenja in po sprejetju notarsko overjenih splošnih pogojev prodaje. Do takrat bomo vodili nezavezujoče/neplačljive rezervacije po vrstnem redu.

Brez provizije za kupca.

Cena ne vsebuje 9,5% DDV.

Lepo vabljeni, za več informacij prosimo, da nas kontaktirate.

Prikaži več

Nepremičnine

ŠifraŠt.OznakaPovršina brutoPovršina netoStatusTloris
PH305952SKHiša, Samostojna232.5 m2Prostox
PH305953SKHiša, Samostojna232.5 m2Prostox
PH305954SKHiša, Samostojna232.5 m2Prostox
PH305955SKHiša, Samostojna232.5 m2Prostox
PH305956SKHiša, Samostojna232.5 m2Prostox

Kontakt agenta

Sabina Kuljaj

Licenca: 01735

Kontaktirajte agenta za ogled