Novogradnja v prihoduVisoka kakovost bivanja v zelenem okolju

REGENTOV KVART

Ljubljana, Šiška

Opis nepremičnine

Z veseljem vam sporočamo, da bomo v enem izmed najbolj zelenih predelov Ljubljane, v šišenskih Dravljah, zgradili sodobno, do mladih družin in posameznikov, okolja in lokalne skupnosti prijazno stanovanjsko sosesko, Regentov kvart. Gradnja se bo predvidoma začela prihodnje leto, novo sosesko pa bodo sestavljale tri sodobno grajene stolpnice s skupno 356 stanovanji vseh velikosti, od garsonjer, eno-, dvo- in tro-, štiri- in pet-sobnih stanovanj do moderno načrtovanih dvonadstropnih penthousov s prostornimi terasami. Stolpnice bodo umeščene v premišljeno zasnovano zeleno okolje, ki bo najmlajšim ponujalo veliko domiselnih igral in zelenih površin, vam pa dobrodošlo sprostitev sredi mesta, brez motečih avtomobilov ali prepolnih parkirnih mest. Stanovanja bodo ponujala čudovit razgled, nekatera na okoliško hribovje, Karavanke in Alpe, druga na urbano Ljubljano z okolico, izjemna lokacija pa bo zagotavljala številne možnosti za preživljanje prostega časa v naravi in hiter dostop do mestnega središča.

Izjemna lokacija

Nova, sodobno zasnovana soseska Regentov kvart bo zgrajena na res izjemni lokaciji, v že tako zelenih Dravljah, ki so le za streljaj oddaljene od urbanega središča prestolnice in njenega res bogatega kulturnega življenja, hkrati pa čisto blizu zelo dobro urejene prometne infrastrukture, ki omogoča lahek dostop v vse smeri. Lega nove stanovanjske soseske je naravnost idealna za mlade družine, saj sta v neposredni bližini vrtec in šola. V bližnji okolici pa boste našli tudi lekarno in trgovine, ki vam bodo omogočale sprotno nakupovanje vsega, kar potrebujete, brez nepotrebnega zapravljanja časa z iskanjem parkirnih prostorov in podobnega. Soseska Regentov kvart bo ravno prav oddaljena od glavne Celovške ceste in vam bo zato omogočala zelo kakovostno bivanje brez prometnega hrupa. Pri tem pa ne velja pozabiti, da so Dravlje obdane s polji, hribi in hribčki, zato se možnosti za aktivno preživljanje prostega časa v naravi ponujajo kar same po sebi, že ob pogledu iz stanovanj.

Sodobne inženirske rešitve

Stanovanjski kompleks Regentov kvart je zasnovan in bo zgrajen v skladu z najsodobnejšimi inženirskimi in bivalnimi standardi. Na voljo bo 356 stanovanj v izmeri od 30 do 100 m2. Izbirali boste lahko med sodobno načrtovanimi eno- do petsobnimi stanovanji, skoraj vsa bodo imela balkon ali atrij. V vsaki izmed treh stolpnic bodo tudi dvonadstropni penthousi s prostornimi terasami in čudovitim pogledom na bližnje hribovje, Karavanke, Alpe in urbano Ljubljano. Celoten kompleks bo umeščen v za bivanje zelo prijetno okolje s premišljeno zasnovanimi zelenimi površinami z veliko igrali in prostora za igro, pa tudi za sprostitev in druženje. Vse površine bodo zaprte za promet.

Vaš avto in kolo bosta dobila prostor v dvonadstropni podzemni garaži z več kot 500 parkirnimi prostori. V tem delu boste lahko v prostorne shrambe, velike od 3,5 do 6 m2, pospravili tudi vse, česar v stanovanju ne potrebujete. Za vse, ki že vozite električni avtomobil ali pa se boste za tak nakup šele odločili, bo na voljo že pripravljena potrebna napeljava za dokup polnilnih postaj. Na voljo bodo tudi kolesarnice in posebno dvigalo, ki bo kolesarjem omogočilo lahek vstop na parkirišče.

Regentov kvart bo zgrajen na podlagi novih standardov energetske učinkovitosti, s čimer bomo poskrbeli za skoraj nič-energijske stavbe, nizke obratovalne stroške in s tem seveda tudi za večjo kakovost bivanja.

Pri snovanju nove soseske smo imeli v mislih ljudi različnih generacij, hotenj in potreb, vas, ki si želite na enem mestu uživati kar največje udobje bivanja. Zato smo za vas izbrali lokacijo, ki bo to omogočila, saj je ravno prav odmaknjena od mestnega vrveža, a je hkrati v neposredni bližini vsega, kar si želi in potrebuje vsak sodoben, dinamičen človek.

Predviden začetek gradnje: 2022

Predviden zaključek gradnje: konec leta 2024

O projektu vas obveščamo zgolj informativno. Gradbeno dovoljenje je v fazi pridobivanja. Nakup stanovanj bo mogoč po pridobitvi pravnomočnega gradbenega dovoljenja in po sprejetju notarsko overjenih splošnih pogojev prodaje. Do takrat bomo vodili nezavezujoče/neplačljive rezervacije po vrstnem redu.

 

Vabimo vas, da stopite v stik z nami po telefonu na št.: 01 2445 005 ali nam pišite na info@regentov-kvart.si . Z veseljem smo vam na voljo za podrobnejša pojasnila.

 

Investitor: Lesnep, d. o. o., Miklošičeva cesta 18, 1000 Ljubljana

Ekskluzivni prodajalec: Ljubljana nepremičnine, d. o. o., Cesta na brdo 69, 1000 Ljubljana

Prikaži več

Kontakt agenta

Ljubljana nepremičnine

Kontaktirajte agenta za ogled