REZIDENCA ROŽNA DOLINA

Ljubljana, Vič-Rudnik

Opis nepremičnine

V Rožni dolini, na enem izmed bolj cenjenih predelov mesta, se pripravlja nov projekt Rezidenca Rožna dolina. Lokacija je znana po svoji urejenosti, zelenih površinah in prijetnem vzdušju, ki ga ustvarjajo številni parki in sprehajalne poti. V bližini se nahaja tudi PST - Pot Spominov in tovarištva, ki je priljubljena točka za rekreacijo in sprostitev v naravi.

Projekt Rezidenca Rožna dolina ponuja 40 moderno zasnovanih stanovanj različnih velikosti, od manjših 1-sobnih do prostornih 4-sobnih enot. Vsako izmed stanovanj vključuje loggio ali velik ozelenjen atrij, ki vam ponudi vse prednosti bivanja v hiši.  

Rožna dolina velja za eno najprestižnejših območij v Ljubljani, kar zagotavlja ugled in visok standard bivanja. Vaš novi dom bo umaknjen od glavne ceste in obdan z zelenimi površinami in parki, ki nudijo možnosti za rekreacijo in sprostitev.

Za projekt je že pridobljeno gradbeno dovoljenje in v času predprodaje vam omogočamo možnost zgodnjih rezervacij. Gradnja se bo pričela jeseni 2024, prve vselitve pa so predvidene spomladi leta 2026.

 

Na voljo smo vam za posredovanje dodatnih informacij, lepo vabljeni tudi na informativni sestanek v naše prostore.

 

Prikaži več

Kontakt agenta

Sara Jamnik

Licenca: 02438

Kontaktirajte agenta za ogled