facebook pixel

SOSESKA BARJANSKI CVETOVI

Ljubljana, Vič-Rudnik

Opis nepremičnine

Na odlični lokaciji v Črni vasi, le nekaj minut vožnje do nakupovalnega središča Supernova in samega centra Ljubljane ter priključka na južni del ljubljanske obvoznice, v objemu naravnega parka Ljubljansko barje, bodo kmalu na voljo štiri dvostanovanjske hiše, ki jih odlikuje privlačen arhitekturni izgled in funkcionalna razporeditev prostorov.

Lokacija se ponaša kot izvrstno izhodišče za dnevne izlete – v bližini se nahaja Podpeško jezero, Krim, Rakitna s svojim jezerom in številnimi sprehajalnimi potmi, kamor se lahko športni navdušenci podate tudi s kolesom. Sicer pa že sama neposredna okolica hiš ponuja neskončne sprehode bo brezpotjih Ljubljanskega barja, med katerimi lahko občudujete številne vrste rastlin in živali.

Soseska Barjanski Cvetovi je primerna za mlade družine in vse, ki ljubijo naravo, zdravo in aktivno življenje.

Hiše imajo direkten dovoz na glavno cesto, ki je trenutno v postopku popolne prenove in širitve s pločniki, kar bo omogočalo varnejšo pot tudi pešcem in kolesarjem.

Na voljo bodo štiri dvostanovanjske hiše, ki zavzemajo pritličje in izkoriščeno podstrešje. Vsaka bo imela tudi pripadajoči del dvorišča, namenjeno parkiranju dveh avtomobilov.

Skupna bivalna površina posamezne enote znaša 164,0 m2 in zajema dnevno bivalni del s kuhinjo, kopalnico, kurilnico in sobo v pritličju ter dve otroški sobi, spalnico z walk-in garderobo, kopalnico in utility-jem v nadstropju.

Konstrukcija objektov bo skeletna iz lesnih lepljencev. Skeletne hiše v resnici sodijo v večjo kategorijo vrst hiš, ki se imenujejo pasivne hiše. Za vse pasivne in tudi skeletne hiše je značilna zelo majhna raba energije za svoje delovanje. Veliko prednost jim daje izjemna toplotna izolacija stavbe ter zrakotesna izvedba oboda. Zanje je značilen toplotni ovoj brez toplotnih mostov, prezračevanje z vračanjem energije ter energijsko učinkovita okna.

Če bi morali na hitro z nekaj besedami označiti skeletne hiše oziroma pasivne hiše, bi verjetno omenili besede varčnost, udobje, zračnost, svetlobnost, odlična kakovost bivanja ob majhni rabi energije.

Okvirni termin vselitve je poletje 2024.

Opis projekta je informativne narave, zato si pridržujemo pravico do morebitnih sprememb.

Vljudno vabljeni, da za dodatne informacije kontaktirate agenta na elektronsko pošto d.jovicevic@ljn.si.

 

O projektu vas trenutno obveščamo zgolj informativno, vodili bomo nezavezujoče/neplačljive rezervacije po vrstnem redu. Uradna prodaja bo lahko stekla, ko bo za projekt izdano pravnomočno gradbeno dovoljenje in pripravljeni notarsko overjeni splošni pogoji prodaje. O tem boste obveščeni sproti.

O projektu vas obveščamo zgolj informativno. Gradbeno dovoljenje je v fazi pridobivanja in sprejemamo nezavezujoče rezervacije. Nakup stanovanj, ki bodo zgrajena konec leta 2022 bo možen po pridobitvi pravnomočnega gradbenega dovoljenja in po sprejetju notarsko overjenih splošnih pogojev prodaje.

Prikaži več

Kontakt agenta

Draško Jovićević

Licenca: 01009

Kontaktirajte agenta za ogled