VILA BRDO 2

Ljubljana, Vič-Rudnik

Opis nepremičnine

V neposredni bližini Rožnika je na voljo projekt Vila Brdo 2 z osmimi stanovanji. Moderna arhitektura, odlični in sodobni materiali se odlično podajo v zeleno in mirno sosesko.Moderen objekt nudi eno kletno etažo, kjer se nahaja garažni prostor z dvanajstimi parkirnimi mesti, šest prostornih shramb, kolesarnica, tehnični prostori ter hodnik, ki je urejen za otroške vozičke.Objekt se bo ponašal z nizkimi stroški, saj je ogrevanje urejeno plinsko etažno. Ogrevalni sistem v stanovanjih: talno ogrevanje ter v kopalnicah dodatni električni kopalniški radiat...

V neposredni bližini Rožnika je na voljo projekt Vila Brdo 2 z osmimi stanovanji. Moderna arhitektura, odlični in sodobni materiali se odlično podajo v zeleno in mirno sosesko.

Moderen objekt nudi eno kletno etažo, kjer se nahaja garažni prostor z dvanajstimi parkirnimi mesti, šest prostornih shramb, kolesarnica, tehnični prostori ter hodnik, ki je urejen za otroške vozičke.

Objekt se bo ponašal z nizkimi stroški, saj je ogrevanje urejeno plinsko etažno. Ogrevalni sistem v stanovanjih: talno ogrevanje ter v kopalnicah dodatni električni kopalniški radiatorji. Za sanitarno toplo vodo bo poskrbljeno preko bojlerja. Multi-split klimatski sistem bo uporabljen tako za hlajenje dnevne sobe kot glavne spalnice. 

Prezračevanje stanovanja bo urejeno s prezračevalnimi napravami, ki bodo vgrajene v zunanje stene prostorov stanovanja.

V bližini je vsa infrastruktura: trgovina, vrtec, banka, pošta, AC priključek, avtobusna postaja. Večstanovanjski blok se nahaja v bližini narave in lepih sprehajalnih poti, le nekaj minut hoje do vznožja Rožnika in živalskega vrta.

Za vse dodatne informacije, tlorise, smo vam na voljo.

VREDNO NAKUPA!

Prikaži več

Nepremičnine

ŠifraŠt.OznakaPovršina brutoPovršina netoCenaStatusTloris
PS25964SKStanovanje, 4-sobno133.05 m2103.72 m2Prodanox
PS25963SKG176,89Stanovanje, 4-sobno176.78 m2116.9 m2Prodanox
PS25962SKFStanovanje, 4-sobno179.78 m2117.73 m2Prodanox
PS25961SKBStanovanje, 4-sobno129.25 m2108.25 m2Prodanox

Kontakt agenta

Sabina Kuljaj

Licenca: 01735

Kontaktirajte agenta za ogled