VILA PROTEJA

Ljubljana okolica, Logatec

Opis nepremičnine

V objemu gozdov, v manjšem naselju Martinj Hrib v Logatcu, se nahaja elegantna in funkcionalna VILA PROTEJA. Vila ponuja tri stanovanjske enote, ki ob enostavnosti bivanja v večstanovansjki stavbi ponujajo lastnosti individualnih objektov, zasebnosti ter kakovostno načrtovanih tlorisov in zunanjih povšrin. 

Objekt je zasnovan v štirih nivojih (K +P +1 + M) in vsako izmed stanovanj predstavlja svojo etažo, ki jih medsebojno združuje skupen dostop na dvorišče z Gozdne ulice, skupni vhod in uporaba skupne kolesarnice.

Vsaki stanovanjski enoti pripadata po dve zunanji parkirni mesti, lastniški kletni prostori in manjši urbani vrt namenjen druženju in preživljanju prostega časa. Vrhnji stanovanji imata poleg vrta tudi po dva balkona, ki bosta obložena s keramiko in imata stekleno varnostno ograjo. Stanovanje locirano v pritličju pa ima tudi tlakovano teraso oz. ograjen atrij.

Objekt bo energetsko učinkovit, temeljen z armiranobetonsko temeljno ploščo, nosilni zidovi bodo grajeni z betonskimi modularnimi bloki (debelina 29cm), ostale nosilne stene pa bodo zidane klasično z opečnim modularnim blokom ter mavčno kartonastimi ploščami.

Stanovanja bodo dokončana na ključ. Tla predprostora, glavnega bivalnega prostora ter kopalnice bodo obložena s keramiko, tla sob in spalnic pa bodo obložena z viniom, ki je primeren za talno ogrevanje. Okna so izdelana po meri iz PVC profilov z vgrajenimi senčili z integriranimi roloji na električni pogon in komarniki. Strešna okna so tipska in brez senčil. Notranja vrata so lesena s klasičnimi vidnimi nasadili. 

Ogrevanje in priprava tople sanitarne vode je lokalno preko toplotne črpalke. V stanovanjih je izvedeno talno ogrevanje, v kopalnicah pa je za dodatno ogrevanje dodan stenski radiator.

Prikaži več

Nepremičnine

ŠifraŠt.OznakaPovršina brutoPovršina netoCenaStatusTloris
PS31068MEA3Stanovanje, 4,5-sobno128.76 m2117.94 m2270.000 €Prosto
PS31066MEA1Stanovanje, 4-sobno111.1 m2102 m2270.000 €Prosto
PS31067MEA2Stanovanje, 4,5-sobno136.45 m2116.2 m2270.000 €Prosto

Kontakt agenta

Mojca Erčulj

Licenca: 02138

Kontaktirajte agenta za ogled