Ljubljana, Center

4-sobno Stanovanje Prodaja

  • 2023
  • 112.2 m2

Opis nepremičnine

S.09 (1N)

Stanovanje S.09 je štirisobno stanovanje v prvi etaži na zahodni strani zgradbe Elipse. Tloris je zelo zanimiv in razgiban ter ima ločene spalne in bivalne prostore. Vstopimo v predprostor z večjo garderobno omaro. Sledi hodnik, kjer je najprej na desni ločen WC in kopalnica, zraven pa je večja soba. Naprej po hodniku je še ena kopalnica z večjo spalnico. Na koncu hodnika dostopamo v čudovit, večji polkrožen bivalni prostor, v katerem so združeni kuhinja, jedilnica in dnevno bivalni prostor. Po želji se lahko v bivalnem prostoru še naredi dodatna stena in dobimo še eno ločeno sobo, ki se lahko uporablja za delovno sobo. Iz bivalnega prostora pa dostopamo na čudovit balkon z zelenjem s prekrasnim pogledom na Grajski grič. Stanovanje je primerno za družine, ki si želijo kakovostnega življenja v mestu in si želijo imeti funkcionalno ločene spalne in bivalne prostore stanovanja. V kleti ima stanovanje tudi shrambo in lastniški parkirni mesti.

RB ELLIPSE – VAŠ KOŠČEK NARAVE V PRESTOLNICI

Če ste pripravljeni na nov življenjski slog v prestolnici, je RB ELLIPSE pravi naslov za vas. To je nova soseska v enem najlepših predelov Ljubljane, ki je nastala v sožitju s spokojno naravo in neposrednim utripom starega mestnega jedra Ljubljane.

Samo 5 minut potrebujete in že se boste lahko sprehajali po Tromostovju, nakupovali na ljubljanski tržnici, se sprehodili do Špice ali se podali na Ljubljanski grad in Golovec.

Z RB ELLIPSE razvijamo in uresničujemo vizijo razvoja območja ob Gruberjevem kanalu.

RB ELLIPSE je zasnovana tako, da vključuje moderno zaobljeno stavbo, katere fasada z balkoni nežno valovi skupaj z vodo, stanovanja pa so odlična mešanica kakovosti, funkcionalnosti, bivalnega udobja in urbane dostopnosti.

Ponosno vam predstavljamo začetek novega življenja ob kanalu. Blag vetrič in svežina vode, druženje na sprehodih, vsakodnevni stik z naravo in mestnim utripom ... To je RB ELLIPSE.

ZAKAJ RB ELLIPSE?

Novo večstanovanjsko zgradbo ob Gruberjevem kanalu bi lahko poimenovali Zelena oaza, vendar ne moremo spregledati njene moderno zaobljene oblike ter fasade, ki sta odgovor na prostorske značilnosti lokacije. Zgradba je edina elipsasta v Ljubljani, zato naj bo tudi poimenovanje edinstveno.

"Dom bi moral biti zaklad, za katerega je vredno živeti."  Le Corbusier

PREDNOSTI RB ELLIPSE

LOKACIJA

RB ELLIPSE je idealna lokacija za ljudi, ki želijo hiter dostop do mestnega vrveža, a prav tako možnost dostopa do zelenih rekreativnih površin, ki jih omogočata bližnji Golovec in Grajski grič, kjer so prepletene sprehajalne poti.

Lokacija RB ELLIPSE omogoča bivanje v neposredni bližini centra Ljubljane, saj je do starega jedra prestolnice samo 1,2 km. Peš ali s kolesom vam je na dosegu roke Zmajski most, Krekov trg, grajsko pobočje, Ljubljanski grad, Špica ...

Lokacija ima ugodne prometne povezave, saj je do avtocestnega priključka samo 4,2 km. V bližini RB ELLIPSE se nahaja tudi LPP z linijama 13 in 11, OŠ Poljane, srednja ekonomska šola, srednja šola za farmacijo, Waldorfska šola, UKC Ljubljana, park Kodeljevo ter druga infrastruktura, ki je pomembna za mlade družine.

GRUBERJEV KANAL

Z oživljanjem nabrežja ter izgradnjo sprehajališč se življenje vrača v mesto, hkrati pa poudarja tisto, kaj je najlepše v mestu.

Dodatna prednost RB ELLIPSE so mir in neposredni pogledi na zelene površine ob Gruberjevem kanalu in na Golovec, saj celotna vzhodna in južna stran RB ELLIPSE mejita na Gruberjev kanal. Tukaj sta bregova kanala povezana z dvema mostovoma, stanovalci RB ELLIPSE pa boste imeli omogočen hiter dostop do centra mesta peš ali s kolesom.

SLOG ŽIVLJENJA

RB ELLIPSE nudi stanovalcem vseh starosti zdrav način življenja, visoko stopnjo osončenosti in zelenih površin za rekreacijo. Vaše življenje v RB ELLIPSE bo vključevalo vsakodnevno bivanje v naravi in rekreacijo na svežem zraku in odprtem prostoru.

Z nakupom nepremičnine v RB ELLIPSE boste pridobili stik z vsem tistim, kar je najlepše v Ljubljani. Zeleni pas ob kanalu in Ljubljanici vas bo pritegnil, da boste postali sprehajalec, tekač ali kolesar v okolici, poti pa boste lahko razširili tudi na Golovec, kjer vas čaka vrsta dobro urejenih rekreacijskih in kolesarskih poti.

DOM ZA VSAK OKUS

Na severni strani zgradbe se nahajajo manjša stanovanja, na jugu srednje velika in dupleks stanovanja, medtem ko se na obeh obodih elipse nahajajo velika stanovanja. Vsa stanovanja imajo lože ali balkone.

Lože na severni in severnozahodni strani RB ELLIPSE se umikajo stran od hrupa v notranjost stanovanja in stanovalcem zagotavljajo več zasebnosti.

Stanovanja na južni strani, ki se odpirajo proti mirni zeleni okolici in kanalu, imajo balkone, ki približajo stanovalcem vedute lokacije.

Nakup stanovanja v RB ELLIPSE je zelo dobra naložba v prihodnost.

Z RB ELLIPSE odpadejo vsi kompromisi med kakovostjo, dostopnostjo in odlično lokacijo, saj ni treba izbirati. Na enem mestu imate na voljo vse tri vrednosti.

Vabljeni na ogled.

Prikaži več

Podatki o nepremičnini

  • Lokacija: Ljubljana, Center
  • Vrsta nepremičnine: Stanovanje
  • Tip nepremičnine: 4-sobno
  • Velikost: 112.2 m2
  • Nadstropje: 1/8
  • Balkon/Atrij/Terasa: 14.4 m2
  • Zgrajeno: 2023
  • Stanje: Novogradnja
  • Šifra: SP2573PT

Karakteristike nepremičnine

  • Dodatno
    BalkonParkiriščeDvigaloPokrito parkiriščeKlet
  • Priključki
    ElektrikaVodaKanalizacija
  • Lega
    Zahod
  • Luksuz
    KlimaDizajnerskoLep razgledBližina narave

Kontakt agenta

Almir Osmanović

Licenca: 03483

Kontaktirajte agenta za ogled